ទំព័រដើម > សុខភាពនឹងជីវិត > សូកូឡាមានជាតិដែកខ្ពស់?

សូកូឡាមានជាតិដែកខ្ពស់?

បាន​ដាក់​ប្រកាស​នៅ ថ្ងៃទី 16 ខែ​ឧសភា ឆ្នាំ 2010 បញ្ចេញមតិ Go to comments


កាល​ពី ថ្ងៃ​ទី​១៥ ឧសភា​ម្សិល​មិញ​​នេះ​​គេហទំព័រ​Nutritiondata​បាន​អោយ​ដឹង​ថា​​​​​​មិន​មែន​ សាច់​គោ​ទេ​ដែល​មាន​ជាតិ​ដែក​ច្រើន​ជាង​គេ​នោះ​ ប៉ុន្តែ​ស្ករ​សូកូឡា​​ឯ​ណោះ​ទេ​ដែល​​​ផ្ទុក​ជាតិ​ដែក​ច្រើន​បំផុត​​នោះ​។ ជាក់​ស្តែង​​ស្ករ​សូកូឡា​​មួយ​អោន​ មាន​ជាតិ​ដែក​១៩​ភាគ​រយ​​ ខណៈ​ដែល​សាច់​គោ​មាន​តែ​៣​ភាគ​រយ​តែ​ប៉ុណ្ណោះ​។

គួរ​បញ្ជាក់​ផង​ដែរ​ថា​ ជាតិ​ដែក​​បាន​ផ្តល់​នូវ​អត្ថ​ប្រយោជន៍​​ចំពោះ រាង​កាយ​ជា​ច្រើន​ដូច​ជា​ ដឹក​ជញ្ជូន​​អុក​ស៊ី​ហ្សែន​ដល់​គ្រប់​កោសិកា​ទាំង​អស់​ ​បង្កើន​​ប្រូ​តេអ៊ីន​​ជួយ​ដល់​​សាច់​ដុំ​ ថ្លើម ឆ្អឹង​ព្រម​ទាំង​​សរីរាង្គ​ដ៏​ទៃ​ទៀត​ជា​ច្រើន​។ ដូច្នេះ​មិត្ត​យុវវ័យ​គួរ​តែ​ទទួល​ទាន​អាហារ​ដែល​មាន​ជាតិ​ដែក​អោយ​បាន​ គ្រប់​គ្រាន់​ដើម្បី​សុខ​ភាព​ល្អ​បរិបូរណ៍​​គ្រប់​ៗ​គ្នា​៕

Advertisements
ចំណាត់ក្រុម ៖សុខភាពនឹងជីវិត
  1. មិន​ទាន់​មាន​មតិ។
  1. No trackbacks yet.

ឆ្លើយ​តប

Fill in your details below or click an icon to log in:

ឡូហ្កូ WordPress.com

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី WordPress.com របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូប Twitter

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Twitter របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូបថត Facebook

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Facebook របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

Google+ photo

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Google+ របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

កំពុង​ភ្ជាប់​ទៅ​កាន់ %s

%d bloggers like this: